Aanmeldpagina

Helaas, de inschrijving is gesloten. Wil je toch nog mee doen? Er zijn nog een paar plekken beschikbaar. Stuur een mail naar info@burgertopgemertbakel.nl onder vermelding van je naam en postcode en je hoort zo snel mogelijk of je nog mee kunt doen.

 

Heb jij een uitnodiging voor de Burgertop Gemert-Bakel ontvangen? Houd de code die op de brief staat bij de hand en meld je aan via een van de onderstaande knoppen. Twijfel je over welke knop je moet gebruiken voor je aanmelding? Lees dan de uitleg over de verschillende rollen onder de kop ‘Wie zijn er welkom op de Burgertop?’.

Heb je vragen over de aanmelding? Stuur een mail naar info@burgertopgemertbakel.nl

Alle gegevens die je invult worden vertrouwelijk behandeld. Wij hebben je gegevens nodig om contact met je op te kunnen nemen over de details. Je ontvangt na de inschrijving een bevestigingsmail. Heb je een gmail-adres en ontvang je geen bevestiging? Kijk dan even in de spambox. Het kan zijn dat de mail daarin terecht is gekomen.

Wie zijn er welkom op de Burgertop?

Burgers

Natuurlijk is iedereen een burger, maar onder burgers wordt hier verstaan: de gelote inwoners van Gemert-Bakel, met andere woorden: de ‘gewone burgers’ die een uitnodiging per post hebben ontvangen. Omdat we geen plek hebben voor alle inwoners is een deel van de inwoners ingeloot. Zij hebben een uitnodiging in de bus ontvangen en kunnen zich met een unieke code opgeven via de aanmeldknop BURGERS.

Vrije denkers

Vrije denkers zijn creatieve, ongebonden mensen die vaak net wat anders kijken en denken dan ‘gewone mensen’. Dat is de reden dat we hiervoor een aparte groep hebben. Ben jij creatief, ongebonden en woon je in Gemert-Bakel? Dan kun je je aanmelden via de knop VRIJE DENKERS.

Ondernemers

Ben jij een ondernemer in Gemert-Bakel? Meld je dan aan via de knop ONDERNEMERS.

Vrijwilligers

Wil jij graag bijdragen aan de Burgertop Gemert-Bakel? Dan ben je van harte welkom! We kunnen alle helpende handjes gebruiken. Je kunt helpen bij:

  • Organisatie (vooraf)
  • Werving deelnemers en vrijwilligers (vooraf)
  • Catering (tijdens de Burgertop; koffie schenken, broodjes smeren, etc.)
  • Gastheer of -vrouw (Tijdens de Burgertop; deelnemers welkomen heten, inschrijven, etc.)
  • Logistiek (meehelpen met de op- en afbouw)
  • Tafelsecretaris (verslag maken van gesprek aan tafel tijdens de Burgertop, inclusief verplichte training)

Geïnteresseerd geraakt? Meld je aan als vrijwilliger via de knop VRIJWILLIGERS!

Politici

Politici die actief zijn in de gemeente Gemert-Bakel kunnen zich aanmelden via de knop ‘POLITICI‘.

Tafelsecretaris

Je kunt je als vrijwilliger ook aanmelden als tafelsecretaris. Je maakt in de middag een verslag van het gesprek aan tafel in het programma Prezi. Je krijgt een speciale training, die is verplicht.
De data van de trainingen zijn:
25 mei om 14:00 uur
25 mei om 19:00 uur

Ambtenaren

Ambtenaren die werken bij de gemeente Gemert-Bakel kunnen zich aanmelden via de knop ‘AMBTENAREN‘.

Pers/waarnemers

Vertegenwoordigers van de pers of mensen die uit interesse de Burgertop willen bijwonen, kunnen zich aanmelden via de knop PERS/WAARNEMERS.