Aanmelden Burgertop kan nog

Tafelscretarisssen-webNog tot en met vrijdag 3 juni kun je je op deze website aanmelden voor de Burgertop Gemert-Bakel. Doen, want het is een unieke kans om ideeën, plannen en voorstellen aan te dragen voor onze gemeente. De Burgertop vindt zaterdag 4 juni plaats in Sporthal Molenbroek in Gemert.

Inmiddels hebben al honderden mensen zich opgegeven voor deze bijzondere dag. Zij laten de kans om mee te beslissen over de toekomst van hun gemeente niet aan zich voorbij gaan. Dat doe jij toch ook niet? Meld je aan. Ook als je geen uitnodiging hebt ontvangen en toch graag deel wilt nemen kun je nog meedoen. Stuur in dat geval een e-mail naar info@burgertopgemertbakel.nl. Ondernemers, vrije denkers, politici en mensen van de overheid uit Gemert-Bakel kunnen zich overigens óók zonder uitnodiging aanmelden. Dat geldt tevens voor mensen die tafelsecretaris willen zijn. De organisatie zoekt nog enkele mensen die deze rol op zich willen nemen. Een tafelsecretaris maakt een verslag van de dag. Enige handigheid met de computer is belangrijk. Daarnaast dien je vrijdagavond 3 juni nog een training voor tafelsecretarissen te kunnen volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *