Al honderden aanmeldingen voor Burgertop op 4 juni

Liza-Simons-web
Liza Simons

Het is een unieke kans om ideeën, plannen en voorstellen aan te dragen voor Gemert-Bakel, de eerste Burgertop die op 4 juni plaatsvindt. Grijp dus deze kans en meld je snel aan via www.burgertopgemertbakel.nl. Honderden mensen gingen je al voor, dus wacht vooral niet te lang. Ook jij wil toch meebeslissen over de toekomst van jouw gemeente?

De Burgertop Gemert-Bakel is een bijeenkomst om erachter te komen wat inwoners belangrijk vinden voor hun gemeente. Dat gebeurt door met elkaar in gesprek te gaan. Maximaal 700 burgers, 100 werkgevers en ondernemers, 100 ‘vrije denkers’ en 100 mensen van de overheid bepalen samen wat de onderwerpen zijn van deze dag, werken deze uit en maken plannen. Aan het eind van de bijeenkomst bepalen zij wat er met de uitkomsten gebeurt.

Geen uitnodiging?

7000 inwoners van Gemert-Bakel, tientallen ondernemers, vrije denkers en mensen van de overheid hebben al een uitnodiging ontvangen. Heb jij nu geen uitnodiging ontvangen en wil je toch graag aanwezig zijn op 4 juni? Stuur dan een e-mail naar info@burgertopgemertbakel.nl. Ondernemers, vrije denkers en mensen van de overheid uit Gemert-Bakel kunnen zich overigens ook zonder uitnodiging aanmelden.

Liza Simons & Floor Swinkels
Floor-Swinkels-web
Floor Swinkels doet ook mee aan de Burgertop en geeft haar beweegredenen in dit artikel.

De 28-jarige Liza Simons woont in De Mortel en heeft een eigen bedrijf waarmee ze coaching voor agrarische ondernemers verzorgt. Zij heeft zich aangemeld als tafelsecretaris voor de Burgertop. “Ik doe mee omdat ik graag mijn wereld verbreed met de vragen en wereldbeelden van anderen. Ik wil mensen met elkaar verbinden. Ontmoetingen leveren altijd nieuwe initiatieven en ideeën op”, geeft Liza aan.

Ook de 22-jarige Floor Swinkels uit Bakel doet mee. “Ik heb me aangemeld voor de Burgertop omdat ik het belangrijk vindt dat burgers mee kunnen praten over wat van belang is voor ons dorp”, aldus Floor.

Wil je meer weten over de Burgertop  volg ons op Facebook (/burgertopgemertbakel) en Twitter (@BurgertopGB). Heb je een specifieke vraag? Stuur dan een e-mail naar info@burgertopgemertbakel.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *