Uitnodigingen Burgertop in de bus

Brievenbus-webHeb jij de afgelopen dagen een uitnodiging voor de Burgertop Gemert-Bakel in de brievenbus gekregen? Aarzel dan geen moment: meld je aan en doe mee met de eerste Burgertop in onze gemeente! De top vindt plaats op zaterdag 4 juni 2016 in sporthal Molenbroek in Gemert.

7000 inwoners van de gemeente Gemert-Bakel hebben de afgelopen dagen een uitnodiging ontvangen. De kans is groot dat ook jij daarbij zit! Met 30.000 inwoners heeft namelijk ruim één op de vier Gemert-Bakelnaren een brief gekregen. Door loting is bepaald wie de gelukkigen zijn. Iedereen kan dus uitgenodigd zijn. Er is op 4 juni plek voor 700 van deze gelote burgers. Wil je zeker zijn van een plekje op de Burgertop, meld je dan snel hier aan.

Doede mee?!

Een gedachte over “Uitnodigingen Burgertop in de bus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *