Eerste Burgertop Gemert-Bakel op 4 juni

organisatie burgertop gemert-bakel
Een deel van de organisatie van de Burgertop.

De datum is geprikt. Op zaterdag 4 juni 2016 vindt de eerste Burgertop Gemert-Bakel plaats. Een dag waarop de burgers van de gemeente het voor het zeggen hebben en samen bepalen wat zij belangrijk vinden. Een aanvulling op democratie naar het G1000-concept.

De afgelopen maanden is het vrij stil geweest rond de Burgertop (G1000), maar die stilte wordt nu doorbroken. Een enthousiast team van initiatiefnemers is hard aan het werk om van de eerste editie een succes te maken. De organisatie bestaat geheel uit vrijwilligers, afkomstig uit Gemert-Bakel. De komende maanden worden Gemert-Bakelnaren via allerlei wegen geïnformeerd en geënthousiasmeerd voor de Burgertop.

Doede mee?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *